Tervetuloa Peililammelle!

Idea omasta verkkokaupasta lähti omista tarpeista. Suosimme omassa käytössä kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja kaipasimme sivustoa, josta voisi yhdellä tilauksella hankkia mahdollisimman monta jokapäiväisessä käytössä tarvittavaa tuotetta. Sopivaa verkkokauppaa ei tahtonut löytyä, joten päätimme tehdä sellaisen ja auttaa samalla kenties muitakin samassa tilanteessa olevia.

Tarkoituksemme on siis koota yhteen kotimaisten toimijoiden puhdasta ja mahdollisimman luonnonmukaista luonnonkosmetiikkaa ja muita vastaavia tuotteita meidän kaikkien hyvinvoinnin edistämiseksi. Valikoimissamme on myös perinteisessä terveyskulttuurissa ja perinnehoidoissa käytettyjä ainesosia sisältäviä tuotteita. Lemmikeitäkään emme ole unohtaneet, niille on kaupassa oma osionsa. Jos mielessäsi on tuote, joka meiltä pitäisi löytyä, laita vinkkiä osoitteeseen info@peililampi.fi, niin katsotaan mitä voimme tehdä.

Saatat saada tilauksesi pakattuna erityylisiin pakkausmateriaaleihin, koska luontoa kunnioittaaksemme hyödynnämme kaikki meille kertyvät materiaalit.

Mukavia ostoshetkiä!

terveisin, Mika ja Anu