Peililammelle pääset myös jäsenkorjaukseen! Anu Lehtonen korjaa sinut suomalaisen jäsenkorjauksen tekniikoilla. Vastaanotto sijaitsee keskellä maaseutua Orimattilan Villikkalassa, osoitteessa Ristolantie 53. Vastaanotto on auki sopimuksen mukaan, yleensä arkisin välillä 10-20. Voit varata aikasi sähköisellä ajanvarauksella tai soittamalla/viestillä 040 827 3319, anu@peililampi.fi. Jos sähköisestä ajanvarauksesta ei löydy toivomaasi aikaa, ole yhteydessä puhelimitse, niin räätälöidään sinulle sopiva aika.

Satunnaisesti Anu ottaa vastaan myös Etelä-Pohjanmaalla, ajanvaraus puhelimitse. Lisäksi voit koota oman ryhmän ja kutsua Anun korjaamaan teidät sovitussa paikassa, ota yhteyttä!

Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat!

Hinnasto

Maksutapoina käyvät pankkikortit ja käteinen. Peruuttamattomista ja käyttämättä jätetyistä ajanvarauksista perimme 50% hoidon hinnasta.

Suomalainen jäsenkorjaus on lempeä, turvallinen ja tehokas hoitotapa. Se on selän, nivelten, lihas- ja jännevaivojen mobilisaatiohoitomenetelmä, jolla vapautetaan nivelet liikerataestoisuuksista ja korjataan nivelten virheasentoja. Silloin lihakset, hermosto ja verenkierto voivat toimia tasapainoisesti. Suomalaisen jäsenkorjauksen otteita ovat hieronta, venytykset ja nivelten liikehoidon ikivanhat tekniikat.

Varaa aika tästä: